jassistraningochhalsa.blogg.se

2015-08-31
19:00:35

Ny vecka

Ny vecka som jag hoppas blir bättre än den senaste gällande vad jag fått i mig. Sedan jag var borta förra helgen har min kropp skrikit efter onyttigheter och jag har tyvärr gett vika för detta å ätit alldeles fel. Men ny vecka som jag hoppas kommer förändra allt igen. Har antagligen inte fått i mig tillräckligt med protein och fett som gjort mig hungrig/sugen på allt jag inte borde ätit. 

Imorgon börjar en utmaning på en av FB grupperna jag följer när det gäller LCHF får se vad det är, men oavsett ska jag vara med på den. Även börjar imorgon en utmaning att stå i plankan olika lång tid varje dag en månad vilket jag också kommer att göra. 

Nu måste jag verkligen skärpa mig så jag kommer in i rätt banor. Det finns inget i mitt hem som innehåller socker, vetemjöl eller andra ingredienser som jag inte får äta enligt LCHF på onsdag blir den stora dagen för att ordna så jag har matschema för några veckor framöver samt inhandling av mat. Skulle gärna göra de redan imorgon men jag har fullt schema så tror inte jag hinner eller för den delen orkar. Skulle jag orka göra de på kvällen så gör jag det. Tror de gör mycket att ha det matschema som man ska följa. 

Nu ska jag bara sitta här och fortsätta se på Grimm. 

Föresten förra veckans utmaning i en av målarböcker för vuxna gruppen var att måla enbart med en färg. Detta blev resultatet. 
Denna vecka är det gråskala som gäller och jag ska verkligen göra så jag blir nöjd har en super duper plan. 

Ni får ha en bra vecka så hörs vi. Kramar Jasmine