jassistraningochhalsa.blogg.se

2015-07-31
13:22:06

En hel del kvar...

Denna vecka har det varit fullt upp. Massa packning och sedan kom P för att vara här i veckan. Har haft en toppen vecka med henne och hennes följeslagare på sjuår. Det har blivit lådbilsland, geocaching och massa annat. De har varit full fart varje dag. 
 
Nu igår kväll och idag står det mest packning på schemat, har inte nämnt det men jag ska flytta imorgon. Jag har en del kvar att packa ner, mestadels alla prylar från köket som inte bara är en utan massor, hoppas hinna få ner de innan familjen kommer i eftermiddag/kväll de kommer för att hjälpa mig att flytta... Hoppas på att de ska gå rätt fort, har en hel del grejer men de är mest flyttkartonger. 
 
Veckan har blivit alldeles för mycket onyttigheter och väldigt liberal LCHF eller ingen LCHF alls, i nästa vecka kör jag igång något som kallas Äggfasta man äter ägg, ost och fett i 5 dagar sedan strikt LCHF 5 dagar och en gång till med ägg osv. sedan är den fastan över och man fortsätter med strikt LCHF. Får se hur de går hoppas på att må toppen under den perioden, borde inte göra något annat nämligen....
 
Nu ska jag ta och försöka få bort en skruv från databordet så ingen gör illa sig imorgon under flytten... Den ska nämligen inte ens vara där sedan skruven... 
 
Ni får ha det så bra så uppdaterar jag på söndag om vikt och sådant. Antar att jag gått upp efter denna vecka, skulle förvåna mig annars.
 
Puss och Kram Jasmine